Over ons

CUSTOMWOODCREATIONS

Wij zijn een jonge maar vooral dynamische onderneming die gespecialiseerd is in het maken, ontwerpen en personaliseren van originele houten geschenk en cadeauartikelen. 

Wij ontwerpen en vervaardigen de meeste producten zelf in eigen huis. Hierdoor zijn wij in staat om uw ideeën & speciale wensen direct te vertalen naar een hoogwaardig product dat aan al uw verwachtingen voldoet. Om een uniek, persoonlijk, cadeau te verwezenlijken mag u bij ons meedenken over het ontwerp of een eigen tekst aanleveren. Tevens hebben wij een ruim en trendvolgend assortiment in originele maar vooral persoonlijke cadeauartikelen, waarvan de meeste artikelen naar wens kunnen worden gegraveerd. 

Voor ons is iedere klant uniek. Wij vinden het daarom belangrijk om altijd vanuit het oogpunt van onze klanten te werken, waarbij hun wensen centraal staan. 

Onze diensten zijn altijd op maat afgestemd, evenals onze prijzen. 
Heeft u speciale wensen of bent u op zoek naar een bepaald product? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zullen dan samen met u de mogelijkheden bekijken.

© 2018 - 2023 CUSTOMWOODCREATIONS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel