Navigatie

Privacy verklaring

PRIVACY VERKLARING

02 mei 2019

CUSTOMWOODCREATIONS respecteert de privacy van alle gebruikers van de CUSTOMWOODCREATIONS website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je CUSTOMWOODCREATIONS verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. In deze privacy verklaring krijg je meer informatie over hoe CUSTOMWOODCREATIONS omgaat met de persoonlijke gegevens die via deze website worden verkregen.

Afhandelen bestellingen
Als je een bestelling plaatst, heeft CUSTOMWOODCREATIONS je naam, e-mailadres, afleveradres, telefoonnummer, IP-adres en betaalgegevens nodig om je bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
Deze gegevens worden tot één jaar na de afronding van je bestelling bewaard en zeven jaar daarna (wettelijke bewaartermijn).
CUSTOMWOODCREATIONS werkt samen met de volgende bedrijven om jouw bestelling te kunnen verwerken:
- MyOnlineStore (webshop provider)
- IDEAL  (betalingsproviders)
- MyParcel en PostNL (verzendbedrijven)
Deze bedrijven ontvangen hiertoe bovengenoemde gegevens.

Webshop account
Bij het plaatsen van een bestelling kun je ervoor kiezen een account op de webshop aan te maken. Met een account kun je sneller bestellen en heb je een overzicht van je eerdere bestellingen.
Hiervoor bewaart CUSTOMWOODCREATIONS de volgende gegevens: naam, e-mailadres, afleveradres, telefoonnummer, IP-adres, betaalgegevens en bestelhistorie. Je kunt je gegevens op ieder moment aanpassen. Deze gegevens worden bewaard totdat je je account opzegt.

Contact
Via de website kun je op verschillende manieren met CUSTOMWOODCREATIONS in contact komen.
- contactformulier
- e-mail
- telefoon
De gegevens die CUSTOMWOODCREATIONS hierbij verzamelt zijn: naam, e-mailadres, afleveradres, telefoonnummer en IP-adres. Deze gegevens worden maximaal 1 jaar na het laatste contact bewaard. Op deze manier weten we zeker dat we je snel kunnen helpen bij eventuele vervolgvragen.
 

Nieuwsbrief
CUSTOMWOODCREATIIONS maakt op dit moment (nog) geen gebruik van een nieuwsbrief.

Cookies en analyse
Deze website maakt gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website op je computer wordt geplaatst. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen.
Deze website plaatst cookies om de volgende redenen:
- Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen.
- Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.
- Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen.
- Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren.
- AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter en diverse andere social media websites.
Je kunt cookies verwijderen en het plaatsen van cookies uitschakelen in je browser, maar sommige delen van de webshop zullen dan niet goed meer werken. 

Verstrekking van gegevens aan derden
CUSTOMWOODCREATIONS zal  nooit je persoonlijke gegevens aan derden verstrekken, behalve als dat wettelijk verplicht is.

Beveiliging
De beveiliging van jouw persoonsgegevens is zeer belangrijk. De beveiliging wordt daarom continue geoptimaliseerd.
De bestelprocedure van de CUSTOMWOODCREATIONS webshop is goed beveiligd. Alle gegevens worden via een zogenoemde SSL-verbinding verzonden.

Inzage, wijziging of verwijderen
Als je vragen hebt over je persoonsgegevens of deze wilt inzien/wijzigen/verwijderen kun je altijd contact met CUSTOMWOODCREATIONS opnemen via de contactgegevens onderaan deze privacy verklaring.
Je hebt hierbij de volgende rechten:
- recht op vergetelheid
- recht om je persoonsgegevens in te zien, aan te (laten) passen en/of verwijderen
- recht om je persoonsgegevens over te dragen
- recht op beperking van verwerking
- bezwaar maken tegen bepaald gebruik
Om misbruik te voorkomen kunnen wij je daarbij vragen om je adequaat te identificeren.

Klacht indienen
Natuurlijk helpen wij je graag verder als je klachten hebt over de verwerking van je persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heb je ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contact
CUSTOMWOODCREATIONS
Gelrestraat 73
5951 JE Belfeld
info@Customwoodcreations.nl
06-21432244

In geval wijziging van de privacy verklaring nodig mocht zijn, dan vindt je op deze pagina altijd de meest recente informatie.

 

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2018 - 2019 CUSTOMWOODCREATIONS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel